Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox One X: Οι ταχύτερες προπαραγγελίες στην ιστορία του Xbox

*
Η Microsoft αποκάλυψε πως το Xbox One X είναι η κονσόλα με τις ταχύτερες προπαραγγελίες στην ιστορία του Xbox. Δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα από τότε που η εταιρεία ανακοίνωσε πως ξεκινά να δέχεται προπαραγγελίες για το Xbox One X Project Scorpio Edition και οι ενδιαφερόμενοι, από ότι φαίνεται, έσπευσαν να εξασφαλίσουν ένα τεμάχιο. Η κονσόλα είναι sold out σε ορισμένα καταστήματα, συμπεριλαμβανομένου του Amazon UK, με την εταιρεία να δηλώνει πως ετοιμάζει ήδη το επόμενο "κύμα" προπαραγγελίων (αυτή τη φορά με τη standard edition της κονσολας) για τον επόμενο μήνα.



Φυσικά, οι προπαραγγελίες δεν μπορούν να μεταφραστούν σε πωλήσεις, όμως το σίγουρο είναι πως σε διάστημα πέντε ημέρων το Xbox One X έχει τις περισσότερες προπαραγγελίες από οποιαδήποτε άλλη κονσόλα Xbox. Ίσως, αυτό να υποδηλώνει ότι θα έχει ένα καλό ξεκίνημα το Νοέμβριο. Μένει να το δούμε και στην πράξη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*